DE BURGER BOX

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Burger Box. Meer weten? Ontdek meer

22 mrt 2024 om 19:02 Lekker en veel. Vriendelijke bezorger.
21 mrt 2024 om 18:47 Zeer vriendelijk eigenaar lekker eten zeker voor herhaling vat daar
13 mrt 2024 om 6:47 Wij hadden nog niet besteld bij de burger box. Het was erg lekker, warm en vers en die frietjes waren nog steeds heet! En aanrader!
29 jan 2024 om 16:59 Het eten was erg lekker , De service was erg goed
27 jan 2024 om 2:27 Deze gaan we zeker herhalen. Aanrader
27 jan 2024 om 2:24 Heerlijk op bbq gemaakte menu gegeten, heel snel bezorgd en super vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
17 jan 2024 om 8:52 Eten was matig en op Sucuk burger zat veel groente maar 3 plakjes Sucuk. Viel tegen
16 jan 2024 om 21:19 Cold fries and less drumsticks as mentioned. No rice as mentioned. Drumsticks tasted good.
2 jan 2024 om 17:34 Burger - typisch bevroren vlees van Aldi/Jumbo, dure en vertraagde levering
25 dec 2023 om 19:35 Heb geen eten gehad. Het restaurant was gesloten en bij thuisbezorgt op open. De bestelling is ook door het restaurant bevestigt en de bestelling is betaald, maar nooit iets gehad.
21 dec 2023 om 20:39 ik zit nog steeds op mijn bestelling te wachten. met andere woorden: niet geleverd!
21 dec 2023 om 19:25 ik heb 20eu afgerekend voor 2 broodjes die ieder nog geen 4,50 hadden mogen kosten, de fotos en text op het menu zien er fantastisch uit, maar wat ik kreeg was met name sla en wortel op een broodje